Van Hooff Optiek interieur

Brillenglazen

Van Hooff Optiek levert alle denkbare glazen. Kunststof of minerale glazen, krasbestendig en super-ontspiegeld. Voor hoge positieve en negatieve sterktes hebben wij uiterst dunne glazen zodat ongeacht de sterkte uw bril er prachtig uitziet. Heeft u een bril nodig voor verzien en voor lezen dan hebben wij een breed assortiment bifocale en multifocale glazen. Wij adviseren u graag.

De montage van uw brillenglazen gebeurt met de grootste precisie in onze eigen werkplaats.

 

Problemen achter uw computer ?

Er zijn speciale computerglazen voor iedereen die zich niet wil laten beperken door een standaard leesbril. Bij tal van activiteiten zult u het comfort en het gemak van deze glazen direct waarderen. Bij beeldschermwerk heeft u bijvoorbeeld een scherp zicht over het hele werkgebied. U kunt moeiteloos afwisselend kijken van beeldscherm naar document en toetsenbord. Maar ook bij zaken als handwerken, kaarten, muziek maken en klussen in huis zult u het gemak van deze glazen ervaren. Wilt u meer weten over deze glazen, kom eens langs in de winkel, wij leggen het u graag uit !

 

Complete bril

U heeft bij ons al een complete merkbril vanaf

enkelvoudig €149,-

multifocaal €279,-

montuur inclusief geharde en ontspiegelde glazen.

 

Nieuw bij Van Hooff Optiek: de Nautilus virtual reality-bril

Ontdek en ervaar zelf de verschillen tussen diverse brillenglazen en coatings

Wij werken veel met de brillenglazen van Essilor, waaronder verschillende typen brillenglazen als Varilux multifocale glazen, Eyezen multimedia-glazen en Xperio zonneglazen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende typen coatingen.

Om de verschillen tussen al deze brillenglazen en coatings direct zelf te ervaren hebben wij nu de beschikking over de Nautilus virtual reality-bril van Essilor.

Eenvoudig uw nieuwe brillenglazen kiezen:

Stel u bent toe aan een nieuwe bril en u moet naast een nieuw montuur uitzoeken ook bepalen welk type brillenglazen u in uw nieuwe bril wilt. Wij adviseren u graag over de verschillende typen brillenglazen en coatings. De Nautilus beschikt over verschillende praktijksituaties, bijvoorbeeld of u deelneemt aan het verkeer, de trap afloopt of u op het strand bevindt. Wij laten u in deze situaties zien wat het verschil is tussen de ene de andere glasoplossing nog voordat de bril besteld wordt.

Ervaar het zelf

Met de Nautilus virtual reality-bril gaat er een wereld voor u open, een wereld van natuurlijk en scherp zicht door uw nieuwe bril. U bent van harte welkom om samen met ons de Nautilus zelf te ervaren.

 

Visioffice

Dit geavanceerd meetsysteem is ontwikkeld voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen. Het apparaat meet binnen twintig seconden het montuur en de gezichtskenmerken van de brildrager, maar ook de bewegingen van de ogen en het hoofd worden geregistreerd.


Al die gegevens zijn nodig voor de aanschaf van de allernieuwste glazen zoals : Varilux S4D, Varilux E series en Essilor Fit 360, die helemaal op maat van de brildrager worden gemaakt.

De Visioffice meet met een enorme nauwkeurigheid, waardoor u zeker weet dat het nieuwe Varilux-glas optimaal bij u past.